a) Textos fundacionals

Disposició ordenada d'indicis immediats

Disposició ordenada d’indicis immediats

El laboratori Àgape no només ofereix una nodridora cosmologia d’accions i transversions multisensorials, sinó que en sí mateix és també un organisme multimòrfic que requereix d’una dieta equilibrada per al seu òptim funcionament. Una dieta que inclou una matriu conceptual omnívora en què es despleguen receptes argumentals i ingredients de les més diverses procedències. Aquí trobareu un seguit de documents textuals en què s’exposen les claus i les justes proporcions mentals i metodològiques amb què Àgape s’ha anat cuinant i servint durant tot aquest temps:

a.1) Qüestions conceptuals: Àgape suposa no només una experiència sensorial directa i immediata, sinó també la clau de pas cap a un escenari de pensament en què les coses es masteguen, s’ingereixen i es digereixen seguint uns preceptes que, no ens ruboritzem en dir-ho, han estat i per tant continuen essent pioners pel que fa a propostes d’acció pública i emulsió artística. En aquest apartat podreu seguir els meandres i viranys conceptuals que el laboratori ha traçat i seguit fins arribar al punt de màxima definició i millor el·laboració, en què Àgape s’ha conegut finalment a sí mateix. El què i el perquè de tot (des)plegat.

a.2) Qüestions metodològiques: l’obrador passa de la noció a l’acció, i com a tal es regeix també per un catàleg de distribucions, execucions i posades en escena / fogó. Aquest apartat és decididament important, perquè mostra els entre-surts espaials i logístics a través dels quals el mapa conceptual es converteix en un ecosistema de treball transitable i degustable. El com de la cosa, en definitiva…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s