Gran Àgape!

flyer_agape_juny_2013_b

CATALÀ (CASTELLANO MÁS ABAJO, ENGLISH BELOW)

L’EXPERIÈNCIA ÀGAPE AL MERCAT

Àgape, el projecte-laboratori de recerca que produeix Gràcia Territori Sonor torna al Mercat de l’Abaceria de Gràcia i es converteix en el tret de sortida de Festiu, el nou Festival de Creació a Gràcia. 

 L’any 2005 Àgape va ser la festa de cloenda del Festival LEM i es va celebrar al Mercat de l’Abaceria, en el que va ser per a molts una experiència inoblidable. Ara, torna al Mercat com a acció inagural del Festiu. I esperem que l’experiència sigui encara més intensa. Per a aconseguir-ho, tenim un repartiment de veritable luxe:

Accidents Polipoètics

 Qui no coneix aquest duet poètico-teatral, format per Xavier Theros i Rafael Metlikovez, propietaris d’un humor agut i intel·ligent impregnat de subtil surrealisme? Poetes? Actors? Performers? Humoristes? Són tan inclassificables com memorables les seves actuacions.

Blow

En aquest quartet d’instruments de vent hi participen veritables mestres dels instruments més greus de la família, com ara el saxo baix de Ferran Besalduch i el trombó contrabaix de Joan Palacio. Amb la trompeta de Pol Padrós i el saxo tenor de Lluís Vallès, a la recerca de l’impacte sonor de la barreja tímbrica dels instruments…

Residual Gurus 

Una companyia músico-teatral d’acció-animació que no deixa indiferent a qui assisteix als seus espectacles. Aquest col·lectiu d’actors-músics parteix dels materials reciclats per construir instruments de sonoritats inverosímils amb els que creen un so únic i fascinant impregnat d’un humor contagiós que captura immediatament la complicitat del públic a l’hora que genera elements de reflexió de forta càrrega poètica.

Els cuiners

De la mateixa manera que els espectacles que es presenten estaran creats en relació als continguts gastronòmics, els plats que se serviran, estaran preparats i concebuts per a la ocasió d’acord amb el que oferiran els artistes. A la cuina, El 68 – Vicente Estivalis i Marco Bellonzi.

Àgape és una celebració que posa en joc tots els sentits.

LES RECEPTES

Les receptes d’aquest Àgape han estat desenvolupades per Vicente Estivalis i Marco Bellonzi a partir d’un programa d’intel·ligència artificial, l’e-pintxo, creat pel col·lectiu GulaLab (David Casacuberta i Marco Bellonzi)

Donat que el creador-inspirador de les receptes és un programa informàtic, l’equip de cuina s’ha deixat inspirar en el nom de les seves receptes pel llibre filosòfic i oracular de l’I Ching, el llibre de les mutacions, partint d’una senzilla pregunta: Quin és el nom d’aquest plat?

El Sol brilla sobre la Terra

patates panadera acompanyades de puré de fonoll amb topping de freses de peix

El Foc de la claredat  il.lumina el Cel

amanida d’api a la juliana, cireres desossades i salpebrades i blat de moro torrat

esmicolat amb topping de dauets de pit de pollastre en salsa de soia

L’estoica Muntanya drena les seves aigües al Mar

remenat de bolets acompanyat de galeta salada i coronat amb fulles de ruca i

melmelada de ceba caramel·litzada, amb topping d’escopinyes

 

Totes les tapes tenen versió vegetariana disponible.

___________________________________________________________

CASTELLANO

LA EXPERIENCIA ÀGAPE EN EL MERCADO

Àgape, el proyecto-laboratorio de investigación que produce Gràcia Territori Sonor vuelve al Mercado de la Abaceria de Gràcia y se convierte en el pistoletazo de salida de Festiu, el nuevo Festival de Creación de Gràcia.

El año 2005 Àgape fue la fiesta de clausura del Festival LEM y se celebró en el Mercado de la Abaceria, en lo que fue para muchos una experiencia inolvidable. Ahora, vuelve al Mercado como acción inagural del Festiu. Y esperamos que la experiencia sea todavía más intensa. Para conseguirlo, tenemos un reparto de verdadero lujo:

Accidents Polipoètics

¿Quién no conoce este dúo poético-teatral, formado por Xavier Theros y Rafael Metlikovez, propietarios de un humor agudo e inteligente impregnado de sutil surrealismo? ¿Poetas? ¿Actores? ¿Performers? ¿Humoristas? Son tan inclasificables como memorables sus actuaciones.

 Blow

En este cuarteto de instrumentos de viento participan verdaderos maestros de los instrumentos más graves de la familia, como por ejemplo el saxo bajo de Ferran Besalduch y el trombón contrabajo de Joan Palacio. Junto a la trompeta de Pol Padrós y el saxo tenor de Lluís Vallès, en busca del impacto sonoro de la mezcla tímbrica de los instrumentos…

Residual Gurus 

Una compañía músico-teatral de acción-animación que no deja indiferente a quien asiste a sus espectáculos. Este colectivo de actores-músicos parte de los materiales reciclados para construir instrumentos de sonoridades inverosímiles con los que crean un sonido único y fascinante impregnado de un humor contagioso que captura inmediatamente la complicidad del público a la vez que genera elementos de reflexión de fuerte carga poética.

Los cocineros

 Del mismo modo que los espectáculos que se presentan estarán creados en relación a los contenidos gastronómicos, los platos que se servirán, estarán preparados y concebidos para la ocasión de acuerdo con lo que ofrecerán los artistas. En la cocina, El 68 – Vicente Estivalis y Marco Bellonzi.

Àgape es una celebración que pone en juego todos los sentidos.

LAS RECETAS

Las recetas de este Àgape han sido desarrolladas por Vicente Estivalis y Marco Bellonzi a partir de un programa de inteligencia artificial, el e-pintxo, creado por el colectivo GulaLab (David Casacuberta y Marco Bellonzi)

 Dado que el creador-inspirador de las recetas es un programa informático, el equipo de cocina se ha dejado inspirar en el nombre de sus recetas por el libro filosófico y oracular del I Ching, el libro de las mutaciones, partiendo de una sencilla pregunta: ¿Cuál es el nombre de este plato?

 El Sol brilla sobre la Tierra

patatas panadera acompañadas de puré de hinojo con topping de huevas de pescado

El Fuego de la claridad ilumina el Cielo

ensalada de apio a la juliana, cerezas deshuesadas y salpimentadas y maíz tostado

desmenuzado con topping de daditos de pechuga en salsa de soja

La estoica Montaña drena sus aguas al Mar

revuelto de setas acompañado de galleta salada y coronado con hojas de rúcula y

mermelada de cebolla caramelizada, con topping de berberechos

 

Todas les tapas tienen versión vegetariana disponible.

 ___________________________________________________________

ENGLISH

THE ÀGAPE EXPERIENCE IN THE MARKET

Àgape, the research laboratory-project oreated by Gràcia Territori Sonor returns to the Mercat de l’Abaceria of Gràcia and will be opening act of Festiu, the new Festival of Creation in Gràcia. 

In 2005 Àgape was the closing performance of LEM Festival and it took place in the Mercat de l’Abaceria, in an event that has become an unforgetable  experience for many. Now it returns to the market as the inaugural event of Festiu. And we hope that the experience will be even more intense. In order to achieve this we have a luxury lineup:

Accidents Polipoètics

Who doesn’t know this poetical-theatrical duet formed by Xavier Theros and Rafael Metlikovez of sharp intelligent wit impregnat and subtle surrealism? Poets? Actors? Performers? Comedians? They are as unclassifiable as their shows are memorable.

Blow

This wind instrument quartet is formed by veritable masters of the lowest instruments of the family, such as the bass sax of Ferran Besalduch and the contrabass trombone of Joan Palacio. Together with the trumpet of Pol Padrós and tenor saxophone of Lluís Vallès they will search for the sonic impact of the various timbres of the instruments…

Residual Gurus

A musical theatre group of action-animation that do not leave one indifferent after seeing one of their shows. This colective of actor-musicians use recicled materials to build their own instruments of unbelievable sounds with which they create a unique and fascinating sound impregnated by a contagious humour that captures the complicity of the audience imediately while at the same time generating poetically charged reflections.

The chefs

The show presented is created in relation with gastronomy as the tapas that will be served have been concieved and created for the ocasión in relation to the artist’s performances. In the kitchen, El 68 – Vicente Estivalis and Marco Bellonzi.

Àgape is a celebration in which all the senses come into play.

 

THE RECIPES

The recipes for this edition of Àgape have been created by Vicente Estivalis and Marco Bellonzi with the aid of artificial intelligence, the e-pintxo software, created by the GulaLab collective (David Casacuberta and Marco Bellonzi)

As the inspirational and creative element of the recipes is a computer programe the kitchen team has allowed itself to be inspired in the philosophical and oracular book I Ching, the book of changes, by using the simple question: What is the name of this dish?

The Sun shines upon the Earth

Sliced poached baked potatoes acompanied by fenell puré topped with fish roe.

 

The fire of clarity illuminates the Sky

Celery salad in julienne, pitted and seasoned cherries and toasted sweetcorn topped with diced chicken breast sauteed in soy sauce.

 

The stoic mountain drains its waters in the sea

Mushroom fritata acompanied with a salted biscuit and crowned with rocket leaves and caramelised onion marmalade, topped with cockles.

 

All tapas have a vegetarian version available.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s